fbpx
12.8 C
София

Photoshop и Illustrator на Adobe се появяват в браузъра

Най-четени

Даниел Десподовhttps://www.kaldata.com/
Ежедневен автор на новини. Увличам се от съвременни технологии, оръжие, информационна безопасност, спорт, наука и концепцията Internet of Things.

Adobe официално заяви, че започва да предлага опростените версии на Photoshop и Illustrator за уеб браузърите. Потребителите ще могат да използват основните инструменти за редактиране, ще могат да обменят документи, да работят съвместно и да коментират проектите на съавторите.

За потребителите ще станат достъпни и следните софтуерни инструменти:

  • Уеб версиите на Illustrator и Photoshop – дават възможност за споделяне на проекти, за тяхното отваряне в браузъра за преглед и коментирани, ще бъде достъпно и базово редактиране. Всичко това става онлайн без да се налага зареждането и стартирането на приложенията
  • Creative Cloud Spaces – общо работно пространство, обединяващо в себе си всички необходими файлове, програмни библиотеки и софтуерни инструменти за съвместна работа в екип
  • Creative Cloud Canvas – интерактивна черна дъска за визуализация на идеите в реално време

Adobe съобщи още, че е завършила поглъщането на Frame.io – облачната платформа за съвместна работа с помощта на видео, изображения и текст. Компанията заяви, че започва работа върху иновации в областта на отдалечената работа в екип.

Интересно е, че се предлага интеграция с пълноценните десктоп приложения. Ако някой от потребителите прави промени или коментира работата в браузъра, то всички промени се синхронизират и се появяват и в десктоп версията, като по този начин потребителят остава фокусиран върху работния процес.

Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари
mmm
mmm
1 месец

Само за Chrome и Edge!

dEMO VERSA
dEMO VERSA
Отговор на  mmm
1 месец

Ти за IE и Netscape Navigator ли искаш?

Нови ревюта

Подобни новини