Pioneer се завръщат на ТВ пазара

0
68

Pioneer обявиха, че отново ще създават телевизори, чрез Dixons. Това стана ясно след сключването на сделка между Pioneer и Dixons, които са голяма верига магазини за потребителска електроника.

Благодарение на този договор, Dixons ще могат да развиват, произвеждат и продават Pioneer телевизори в определени европейски пазари. От декември, тази година, започва продажбата на телевизори в скандинавския регион. В близкото бъдеще ще се продават Pioneer телевизори и във Великобритания.

“Развълнувани сме от възможността да работим с Pioneer, легендарната марка в света на технологиите. Днешната сделка отразява нашата репутация за качеството. Това екслузивно партньорство е фантастична новина, която ни позволява да предложим най-новите телевизионни технологии на нашите клиенти,” заяви Себастиан Джеймс, изпълнителният директор на Dixon.

“Радваме се, че ще бъдем партньори с Dixons. Решението ни да работим с тях е заради пазарните им позиции и безупречното отношение към клиентите,” сподели Йошихиди Бепу, директорът по бизнес планиране в Pioneer.

Dixons няма да произвежда плазмени телевизори Pioneer, които бяха доста известни преди години. Причината е слабото търсене, което накара японската марка да напусне пазара на телевизори преди четири години. Новите Pioneer телевизори ще бъдат с LED подсветка и ще предоставят FullHD резолюция, а размерите ще бъдат 40, 46 и 55 инча.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за