Най-новото Rewind видео на YouTube, което обобщава „клиповете, музиката и тенденциите, дали облика на YouTube през 2018 г.“, стана и най-мразеното видео в историята на сайта. Досегашният носител на антирекорда бе песента Baby на Джъстин Бийбър, която за осем години в YouTube събра 9.8 милиона негативни вота.

В същото време, Rewind видеото на YouTube за 2018 г. набра с невероятна скорост същия брой нехаресвания за по-малко от две седмици. На 13 декември то мина 10 милиона нехаресвания.

Така че защо и откъде идва цялата омраза? Никой видеоклип не може да се хареса на всички хора. Но като се има предвид, че цялата цел на видеото е да покаже най-големите моменти в YouTube през годината, има някои много осезаеми пропуски. Такива са материали на известните създатели на съдържание като Логън Пол и Pewdiepie, чиито фенове със сигурност са изиграли роля при негативните вотове.

Да не говорим, че във видеото намира място и Ninja, който дори не е създател на оригинално съдържание в YouTube, а просто стриймър от Twitch.

Така е съвсем ясно, че висшите шефове на YouTube имат различна представа за това, което е забележително за тях, и това, което е забележително за зрителите, подкрепящи платформата.

 

5
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
3 Коментари
2 Отговори на коментарите
2 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
4 Автори на коментарите
ngc-bgБожинката(Оригинал)Capitalismus, #MAGAbore_pak Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
bore_pak
bore_pak

10милиона dislike-a много ли са ве?
кво им е на тия гугъл, осират всичко…

Capitalismus, #MAGA
Capitalismus, #MAGA

Направил си нещо по-добро?

Capitalismus, #MAGA
Capitalismus, #MAGA

Клипчето е добро, хареса ми. Направено е с целева група младите и креативните хора, свободните хора, хората на бъдещето. Само ретроградни тъпаци и хейтъри са кликали на „мразя“, защото всъщност мразят своето собствено изчезване и нерелевантност спрямо епохата, в която живеем.

Божинката(Оригинал)
Божинката(Оригинал)

Да пишеш #MAGA и да си за тази джендърщина…, надявам се да си тролче 🙂

ngc-bg
ngc-bg

Capitalismus, #MAGA, прочети една малка част от количеството коментари под клипчето и ще видиш мнението на свободните хора, хората на бъдещето…Подсказка – точно те са го оплюли най-сериозно 😀
Клипа е хаотичен, без смислен сценарий…Направен е за хипстъри и web-сноби, мислещи се за „хората на бъдещето“. Разбира се, това е задоволяване на разни комплекси, но това не е нищо ново (богоизбран народ, обетована земя и т.н.).