8.4 C
София

Ryder ще изгражда в САЩ логистична мрежа за безпилотните камиони TuSimple

Най-четени

Даниел Десподовhttps://www.kaldata.com/
Ежедневен автор на новини. Увличам се от съвременни технологии, оръжие, информационна безопасност, спорт, наука и концепцията Internet of Things.

Производителят на роботизирани товарни автомобили TuSimple и логистичният гигант Ryder System се обединиха, за по-бързото развитие на нови технологии в сферата на електрическия товарен транспорт. Ryder заяви, че ще преоборудва своите обекти за безпилотните камиони на TuSimple на цялата територия на САЩ. Нейните сервизните центрове ще започнат да обслужват автономните товарни автомобили, а складовете ще се използват за изпълнението на новите поръчки. Именно по този начин TuSimple възнамерява да внедри своите решения в операциите на големите компании и постепенно да измести от пазара традиционните камиони, управлявани от хора.

Според условията на тази сделка, различните обекти за техническо обслужване на парка на Ryder ще се използват като терминали за TuSimple. Компанията нарича тези обекти AFN (автономна товарна мрежа). Това са цели комплекси, които съчетават в себе си терминали за обслужване на електрическите камиони и едновременно с това са съвременни складове. Компанията счита, че грамотното и удачно разположение на AFN центровете ще даде възможност на TuSimple бързо да обхване цялата територия на САЩ и да започне да осъществява денонощен превоз на различни товари за клиенти от всякакво ниво. Вече се знае, че първите големи клиенти на TuSimple и Ryder са компаниите UPS, Xpress, Penske Truck Leasing и McLane Inc.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини