Samsung отваря 4-ти Experience магазин в САЩ, точно до обект на Apple

0
245

В очакване на празничния сезон, Samsung обяви, че отваря четвърти магазин от веригата Experience в САЩ. Той се намира в Търговски център Станфорд, Пало Алто, Сан Франциско. Официалното му отваряне ще е на 12-ти декември, предават от SamMobile.

Интересното тук е, че въпросния търговски център е дом на магазин на Apple. С този си ход корейците искат да се приближат до малкия и среден бизнес, както и крайните потребители.

В магазина не само ще може да се тестват нови продукти, но ще има и специални услуги за бизнеса в региона. Ще е възможност за покупка на голямо количество устройства за служителите на компании, както и достъп до Knox програмата за IT решения.

Не на последно място, в магазина ще се разглежда 5G технологията и ще се обясняват нейните предимства за хората.

Корейският гигант вижда незадоволено търсене от страна на бизнес клиентите, след пускането на първите три магазина в САЩ. Тяхното отваряне се случи на 20 февруари тази година. Намират се в Лос Анджелис, Лонг Айланд и Хюстън.

Въпросният магазин е не само близо до магазин на конкурентите от Apple, но и до централата на компанията. Това си е направо предизвикателство. Не е случайност и обслужването на клиенти от различни категории. Samsung се готви за празнична битка срещу „Ябълката“ и то като гост на домакините.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за