6.7 C
София

Samsung представиха високотехнологичния котлон Portable Induction Hob

Най-четени

Когато стане въпрос за кухненски уреди, обикновено никога не говорим за дизайна им, а по-скоро се съсредоточаваме върху функциите им. Samsung се канят да променят това наше отношение. Gizmag.com разказаха за нов портативен котлон от компанията, който впечатлява както с функциите си, така и с изчистения си минималистичен дизайн.

Името на този котлон е Portable Induction Hob и той е предназначен за малки кухни, в които няма достатъчно място за много уреди. Според компанията това е първият котлон в света, който се предлага в различни цветове. Най-интересното нещо в него, обаче, безспорно е дизайнът и особено кръглият бутон за управление, който напомня за плейъра iPod. Той се използва за регулиране на топлината, както и за допълнителни функции.

Дизайнът на този котлон е толкова иновативен и интересен, че наскоро спечели на производителите си наградата iF Design заради тънките си размери и ергономичността си. На снимката тук Portable Induction Hob е показан в синьо, но се продава също и в червено, зелено, черно и бяло.

Потребителите ще трябва просто да придвижат пръста си по кръглия бутон, за да регулират температурата при готвене. В допълнение, котлонът има и други интересни функции като, например, система за идентифициране на съд за готвене, 15 нива на температурата за готвене и автоматични настройки за варене на вода или просто за поддържане на храната топла.

Освен всичко това, котлонът има и няколко функции за защита, като, например, система, която не позволява на течността да изкипи и да го залее, заключване с цел да се пази от деца и система за регистриране на нивото на топлината. Все още от Samsung не са разкрили цената на уреда.

Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини