Samsung представи собствена банкова карта без комисионни и с кешбек

7
1997

Samsung анонсира своята банкова карта Samsung Money, съчетаваща възможностите на безконтактната дебитна карта MasterCard с управлението на финансите чрез мобилно приложение. Идеята е да бъдат привлечени повече потребители към продукцията на южнокорейската компания.

Samsung представи своята банкова карта още през месец януари тази година, но сега сподели нова информация за нея. Тя предоставя банкова сметка MasterCard, издадена от Bancorp Card, известен разработчик на банкови технологии. Компанията заяви, че Samsung Money няма да взема такси и комисионни за обслужването и транзакциите (но с малък шрифт е написано, че тази точка в бъдеще може да бъде променена).

Главната особеност на банковата карта на Samsung е интеграцията с приложението Samsung Pay. Потребителите могат да подават заявление за издаването на тази карта и след одобрението веднага да започнат нейното използване чрез Samsung Pay, без да чакат получаването на физическата карта.

Чрез Samsung Pay може да се върши всичко, което е типично за едно банково приложение. Може да се проверява наличността, да се разглежда историята на разплащанията, да се блокира картата и т.н. А за да изпъкне пред останалите, Samsung дава кешбек – това са точките Samsung Rewards, с които могат да се купуват най-различни стоки, а когато точките станат 1000 – могат да се изтеглят като пари в брой.

3 2 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
7 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари