SelMatic предлага достъпен BI инструмент за българските компании

0
44

Софтуерната компания Селматик ЕООД разработи приложение за интелигентни бизнес анализи, предназначено както за малки и средни фирми, така и за по-големи компании.

SelMatic Plus Анализи е на принципа на pivot обобщените таблици с интуитивен интерфейс, съдържащ таблична част и графичното изобразяване на данните.

Освен многобройни предварително дефинирани анализи, проследяващи най-често използваните от търговските фирми ключови показатели за ефективност (KPI), потребителите могат да ползват и произволни комбинации от дименсии по свой избор.

Поддържа се експорт в HTML, CSV, Excel и др. стандартни формати. Възможно е отпечатването на готовите анализи, включително в PDF, както и изпращането по електронна поща.

Бизнес анализите са налични и в уеб вариант, което ги прави достъпни он лайн от мобилни телефони, таблети.

Приложението е съвместимо с всички версии на ERP SelMatic Plus. Данните се обработват в реално време, без да се товари допълнително централната база, поради което не се затруднява работата на останалите потребители на ERP системата.

На анализ подлежи и информацията от CRM модула на SelMatic Plus, което осигурява ценен инструмент на търговските и маркетинг мениджъри при следене динамиката на извършваните продажби, време за конвертиране от потенциал до краен клиент, ефективност на отделните търговци и много други.

BI инструмента на SelMatic не изисква изпълнението на сложни и продължителни проекти по внедряване. Обучението за работа с приложението отнема не повече от 15 минути. Най-често необходимите анализи се дефинират в хода на имплементирането на ERP системата, но модулът се въвежда бързо и лесно и при фирмите, които вече работят със SelMatic Plus.

Основното конкурентно предимство на приложението е фактът, че всеки бизнес потребител може да дефинира нови анализи и така да получи отговор на важните за него въпроси в реално време. С помощта на няколко клика се създават разнообразни варианти, без да е необходима намесата на IT специалист или отдела по поддръжка на производителя.

SelMatic Plus Анализи е на изключително достъпната цена от 800 лв. без ДДС. Лицензира се еднократно, посочената цена включва използване на приложението от 5 потребители.

За Селматик ЕООД: софтуерна компания с 14 години опит в разработването и внедряването на бизнес софтуер от клас ERP, с интегрирани BI, CRM и POS приложения, за търговските фирми в България. Осигурява пълна гама от консултантски услуги, бизнес и IT поддръжка, непрекъснато осъвременяване и развитие на софтуерните решения.

Платено съобщение
0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари