Неотдавна Microsoft кардинално обнови интерфейса и функционалността на своя месинджър Skype. Според реакциите в Глобалната мрежа, нововъведенията се харесаха на повечето потребители. Но възникващите от вчера проблеми и неочаквани прекъсвания в работата на месинджъра не се харесват на никого.

Според съобщенията в социалните мрежи, проблемът е масов. Оплаквания от некоректната работа на Skype се сипят от САЩ, Азия и Европа. Някои български потребители също са засегнати. В повечето случаи, програмата банално не може да се свърже с мрежата. Голям е броят на потребителите, съобщаващи, че Skype стартира успешно, логването става без проблеми, но съобщенията не стигат до адресатите. В някои случаи се появява черна лента при опит за осъществяване на гласово обаждане.

Тази нощ, в почти всички държави престанаха да работят, както мобилното, така и десктопното приложение Skype. Малко по-късно, техническата поддръжка на месинджъра обяви, че проблемът е отстранен. Но тази сутрин Skype отново престана да работи нормално. Засега няма информация от Microsoft относно причините за лошата работа на Skype.

Преди няколко минути се появи информация, че е засегната западната част на Европа, а в официалния профил на Skype се появи съобщение, че всички специалисти и програмисти на Skype отдела усилено работят за да решат проблема.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
9 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари