Skype правят разговорите в чужбина безплатни за един месец

8
61

Skype обявиха, че през следващите 29 дни разговорите до чужбина ще бъдат напълно безплатни. Става въпрос както за разговорите в самата програма, така и за набиране на мобилни и стационарни номера. Условието обаче е вече да сме регистрирани потребители на софтуера.

Това означава, че тези, които още не са го ползвали, няма да могат да се възползват от офертата. Това е малко странно, тъй като целта на тези промоции обикновено е да привлекат нови клиенти, а не просто да зарадват досегашните.

От сайта Cnet допълват, че, все пак, до 15 ноември всеки нерегистриран в Skype потребител ще може да си направи регистрация и, при условие, че въведе валидни данни от кредитна или дебитна карта, ще може да се възползва от промоцията. Не трябва обаче да забравя да прекрати абонамента си преди да изтече 27-ият ден от регистрацията, защото в противен случай от Skype могат да изтеглят абонаментната такса за следващия месец от сметката му.

За всички останали, които вече са потребители на Skype, не би трябвало да има проблеми. В следващите дни разговорите до чужбина не би трябвало да им струва абсолютно нищо.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
8 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари