3.8 C
София

Skype пуска нова версия на своето приложение за Mac OS

Най-четени

Светослав Димитровhttps://www.kaldata.com/
Занимава се със създаване на съдържание за уеб от 2009 г. с над 9000 написани новини за Калдата. Интересува се от SMM, Афилиейт и др.

Компанията Skype започва пускането на нова версия на своя софтуер за операционната система Mac OS. До скоро, Mac потребителите използваха версия 2.8, но след обновлението, версията ще стане 5.0, която се използва за работа в Windows. Новата Mac-версия ще получи редица иновации, които са били налични само в Windows версията.

Едно от главните нововъведения е поддръжката на видео-група, която позволява събиране на потребители в единна система за видеоконферентна връзка. Програмата също така ще бъде с подобрен панел за управление на разговорите, а също така ще се появи и мини-панел изобразяващ в горната си част открити уеб-страници или файлове. Mac потребителите ще имат възможност за добавяне на телефонни номера към своите контакти, което позволява да се изпраща на един и същи потребител различни данни на различни телефони от един контактен запис.

Както и преди, новата версия е запазила безплатните разговори между абонати на Skype, но разговорите към мобилни и стационарни телефони се осъществяват на по-ниски цени.

Имайте предвид, че едновременно с пускането на новата версия на приложението, Skype въведе и нови тарифни планове за разговори с обичайни телефони. Списъкът с тарифите е на разположение на сайта на Skype.

Новата версия на Skype за Mac ще получи и актуализиран интерфейс.

Абонирай се
Извести ме за
guest
7 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини