Slack вече се ползва от над 4 милиона души всеки ден

0
42

Платформата за делови комуникации Slack продължава да се развива с бързи темпове и само за половин година броят на активните ѝ потребители е нараснал с един милион души.

Към момента над 4 милиона ползват приложението всеки ден, докато само през май тази година те са били 3 милиона. Освен това, с бавни, но стабилни темпове се увеличават и платените абонати – през май 930 000 души са ползвали платените екстри на Slack, а сега те вече са 1.25 милиона.

Потребителите на Slack се инсталирали и 6 милиона приложения, като последното е било приложението Trello за управление на задачите. Безплатната версия на Slack позволява да имате до 10 безплатни приложения или услуги, интегрирани с платформата.

Растежът на Slack е добър пример за бързите темпове, с които се развиват облачните платформи за продуктивност. Компанията стартира едва през февруари 2014 г., а вече много други софтуерни производители, сред които гиганти като Google и Salesforce, също взеха мерки за интегрирането на функционалност, подобна на предлаганата от Slack. Към момента компанията вече има 650 служители.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари