21.6 C
София

Sony възнамерява да пусне The Interview безплатно в мрежата

Най-четени

Иво Цеков
Автор, геймър, почитател на комедиите, Saturday Night Live и всичко друго, което може да извика усмивка на лицето.

Сагата около злополучната комедия на Сет Роугън и Джеймс Франко The Interview продължава, като според последните планове на Sony Pictures, компанията възнамерява да пусне филма онлайн.

Така The Interview трябва да се появи през онлайн стрийминг платформата Crackle, която е собственост на Sony, и да бъде достъпен за свободно гледане.

Информацията идва от авторитетния всекидневник The New York Post, който се позовава на свои анонимни източници.

Първоначално премиерата на The Interview бе насрочена за Коледа, но Sony я отмени след хакерската атака, в която бяха откраднати над 32 000 имейла от висши служители на компанията.

В свое изказване шефът на Sony Pictures Майкъл Линтън подчерта, че не хакерската заплаха е принудила компанията да се откаже от филма, а фактът, че поредица от големи кино вериги една по една са обявили, че няма да го пуснат в своите салони.

„Пред нас обаче все още има различни възможности и ние ги обмисляме. Една от идеите е за Video on Demand версия, която да пуснем онлайн, но нито една голяма компания от този бранш досега не е изразила интерес“, добавя Линтън, с което задочно потвърждава, че в крайна сметка The Interview може да се появи именно през собствената платформа Crakle.

Crackle е налична в 22 страни и във версии на три езика – английски, испански и португалски.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини