Sony и Motorola свалят новогодишно цените на своите Android таблети

0
26

С идването на новата година паднаха цените на няколко от добрите таблети, които се предлагат с мобилната операционна система Android. Sony обнови цените на два модела таблети от серията Tablet S в своя онлайн магазин. 16-гигабайтовата версия на устройството вече се продава за 399.99 щатски долара, а вариантът с 32 гигабайта памет за съхранение на файлове поевтинява до 499.99 долара. От цената на двата модела са отбити по 100 долара, предаде Neo Win.

Междувременно таблетът Droid Xyboard, който се произвежда от Motorola също е с новогодишни цени. Две от модификациите на устройството поевтиняват, въпреки че свалянето на цените не е толкова голямо, колкото при Sony. 8-инчовата версия на Xyboard вече е налична за 379.99 щатски долара, а моделът с 10-инчов екран поевтинява до 479.99 долара. Намалението е с по 50 долара, спрямо миналогодишните цени.

Droid Xyboard дебютира на пазара едва преди няколко седмици и вече претърпя първото редуциране на цената си. Таблетът се разпространява в Съединените щати от телекома Verizon Wireless. Намалението от 50 долара важи само за хората, които си вземат устройството с договор от две години за достъп до интернет, чрез LTE мрежата на Verizon, която осигурява високоскоростна връзка.

Без договор Droid Xyboard е с цени от 599.99 и 699.99 щатски долара.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари