Sony отварят нов онлайн магазин

0
18

Sony са започнали да тестват нов онлайн магазин за игри, филми и телевизонни предавания. Магазинът носи името Sony Entertainment Network и в момента е достъпен само за определен брой потребители. От компанията отказват коментар по въпроса, макар че отговорникът за блога на Sony Computer Entertainment Europe Фред Дътън наскоро написа, че се задава нов уеб магазин, който ще бъде представен на потребителите на PlayStation/Sony.

Изглежда тестването на сайта не е продължило дълго, тъй като тези, които са успели да влязат в магазина не са могли да го направят повторно. От Sony не издават нито кога точно ще бъде отворен онлайн магазина, нито откога потребителите му ще могат да започнат да правят поръчките си.

Пускането на онлайн магазин е следващата стъпка към обновяването на отдела Entertainment Network. Миналия месец Sony съобщиха, че шефът на този отдел Тим Шааф ще се пенсионира в края на декември и ще бъде заместен от Андрю Хаус, който в момента изпълнява длъжността Изпълнителен директор на отдела Computer Entertainment.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари