Sony показа цялата си актуална продуктова гама в Будапеща

0
44

След като Мобилният конгрес в Барселона приключи миналата седмица, следващата спирка от европейското ни пътешествие тази седмица бе Будапеща. Тук е мястото, избрано от Sony, за провеждането на т.нар „Среща с партньори”, в която тази година са включени и журналисти.

В рамките на четири дни в един от най-луксозните хотели на унгарската столица компанията показва своите актуални продукти, а като част от гостите в последния ден на регионалната среща и ние от Kaldata успяхме да се докоснем до различните представяния и демонстрации.

Ето част от това, което видяхме:

Фотоапарати

В традиционно силния сегмент за компанията бяха показани на практика всички модели фотоапарати и обективни, които могат да се видят на пазара. В специална зала всеки от журналистите и партньорите на компанията имаше възможност да изпробва възможностите на моделите, снимайки различни сюжети, в специално създадените за целта кътове.

Специално внимание бе обърнато на новата система за автофокус, с която разполагат моделите от Алфа семейството на Sony, демо от който можете да видите в следващото видео.

Друга интересна демонстрация – тази на Slow Motion-а, която можете да видите в друго видео, което заснехме ни върна за малко в Барселона, където подобна демонстрация имахме, за да изпробваме възможностите на новите камери на смартфонтие на компанията, за които много скоро ще можете да прочетете подробно в Kaldata.

Звук

След като отделихме достатъчно време на фотографията се преместихме в стая, посветена на аудио продуктите. Тук основният акцент бе над „мобилното аудио“ и новите слушалки, които компанията налага и в на пазара в България. На кратко – физическият размер на малките колони далеч не означава липса на възможност за силен звук, а дори „през него“ съвсем спокойно можете да слушате друга музика на някои от новите модели слушалки на Sony – най-вече заради подобрения Voice cancelation, с който те разполагат.

В залата бяха изложени почти всички актуални модели на компанията, за които в Kaldata неведнъж сме писали. Съвсем друго е усещането обаче, когато успееш да се докоснеш, да чуеш всички на едно място.

Кои слушалки да си изберем?

Телевизори

Несъмнено една от най-интересните части от представянето на компанията в Будапеща бе тази, посветена на телевизорите. За нея бе предвидено и най-много време и място, а ако следите редовно Facebook страницата ни, вероятно не сте изпуснали и включването ни на живо. Успяхме да погледнем най-новото и актуалното в продуктовия каталог на Sony, като същевременно организаторите се бяха погрижили с достатъчен на брой сравнения с други модели и сравнения, които (дори да не се вижда идеално на видеото) показваха разликите в екраните, динамичния контрас, опреснението и начинът, по който може да изглежда едно и също съдържание на различните модели.

PS4

След километричното обикаляне на Световния мобилен конгрес, а и не малкото движение и стоене прав на другите демонстрации, няма да ви лъжа – една от най-приятните демонстрации бе тази на VR шлема, предназначен за PS4. Ако все още не сте го изпробвали и вие – може би е време да го направите. Всички геймъри ще оценят сериозно промяната, която той носи. Начинът на възприемане на съдържанието е съвсем различен, а потапянето в атмосферата – тотално.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари