Spin – безплатна видео чат услуга за мобилни устройства

0
71
Вече има десетки начини да осъществяваме видео разговори през мобилните си устройства. Повечето приложения, които позволяват това, обаче, са безплатни само ако говорим с един единствен човек или, за да говорим с повече, трябва да си направим акаунт в някоя по-голяма услуга или социална мрежа. Едно ново приложение на име Spin може и да оправи нещата.

Spin е безплатно мобилно приложение, което позволява на до десет човека да провеждат съвместен видео разговор едновременно и то без нито един да трябва да регистрира акаунт. Услугата, също така, позволява на участниците в чата да си пращат снимки и видеоклипове. Всичко това става напълно интуитивно заради това, че Spin е разработено, така че да позволява оптимално ползване на тъч възможностите на избраното от нас мобилно устройство.

В момента Spin е съвместимо само с мобилните джаджи на Apple – iPhone, iPad и iPod Touch. Създателите на услугата обаче обещават и версия за Android OS, която ще се появи на пазара през първото тримесечие на 2014 година. Приложението е дело на базирана в американския град Сан Франциско фирма на име Net Power & Light, която е известна с предлагането на образователни приложения.

Засега приложението страда от известен брой технически нередности, но от компанията обещават съвсем скоро да ги оправят. 

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари