Spotify намали цената на своя Семеен план

3
33

Водещата аудио стрийминг услуга Spotify обяви, че намалява цената на своя Семеен план (Family Plan), който вече включва до шест потребители само за 15 долара на месец.

Тази промяна прави услугата съпоставима с предлаганото от Apple Music, след като преди в плана влизаха само двама души. До сега включването на петима абонати пък щеше да струва 20 долара месечно.

Компанията обещава отделни акаунти за всички, като потребителите ще имат възможност да съставят собствени плейлисти и да получават индивидуални препоръки за музиката. По този начин Spotify се надява, че стимулира повече потребители да предпочетат платения план и да направят споделянето на акаунти по-практично. Съгласно новите условия, Семейният план няма да ограничава броя на включените устройства и елиминира конфликтите при едновременното логване на няколко членове. Новите промени са валидни от днес в глобален план.

3
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
3 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещя коментар
0 Автори на коментарите
sky1mathurmIRCata Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
sky1
sky1

8 евро е много добра цена. Това е за 6 човека независимо дали са реално семейство или не въпреки, че се води семеен план. Това прави по 2.66 лв на човек за месец.

mathur
mathur

И защо да им давам по 8 Е , след като нета е пълен с всякаква музика , радиа и т.н.

mIRCata
mIRCata

….