Starcraft II: Wings of Liberty излиза на 27 юли

3
66

Blizzard най-после зарадва милионите почитатели на стратегическата компютърна игра Starcraft, като обяви официалната дата на излизане на следващата втора част от сагата. StarCraft II: Wings of Liberty вече е по-близо от всякога и спокойно може да се каже, че това е най-очакваната игра в историята на стратегиите в реално време. На 27 юли 2010 година Blizzard пуска Starcraft II в Съединените щати, Канада, Европа, Южна Корея, Австралия, Нова Зеландия, Русия, Мексико, Сингапур, Индонезия, Малайзия, Тайланд, Филипините, Тайван, Хонк Конг и Макао.

„С нетърпение чакахме момента когато ще можем да възродим света на Starcraft и след дългите години на подготовка, спокойно мога да заявя, че времето за завръщането е почти настъпило. Благодарение на нашите бета тестери успяхме да постигнем голям напредък във финалните стадии от разработката и скоро ще приветстваме играчите в света на Starcraft II, както и в обновените сървъри на Battle.net.” е казал Майк Морхайм, който е съосновател на игралното студио Blizzard Entertainment.

StarCraft II е продължение на легендарната стратегия от 1998 година, която разтърси света на геймърите. След около седем години на разработки играта най-сетне е почти завършена и галактическите приключения могат да продължат с пълна сила.

Действието на кампанията за единична игра на Starcraft II: Wings of Liberty се развива пет години след сюжетната линия на Brood War. Във втората част всичко ще започне с приключенията на Джим Рейнър и неговите приятели. Какво ще стане по-нататък ще можем да разберем след като изиграем самата игра.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
3 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари