Surface Hub надминал очакванията на Microsoft

3
22


Вероятно не са били малко тези, които са погледнали с насмешка на анонса на „таблета-великан“ на Microsoft Surface Hub, когато компанията го анонсира в началото на миналата година. Той претърпя две забавяния на премиерата си, а и без това солената му цена беше завишена с близо $2000. Устройството се продава от цени от $8999 за 55-инчовия модел и $21999 за 84-инчовия.

Дебютът на устройството се състоя през март тази година и се оказа, че не само не се смеят на странното устройство, но и то вече има повече от 500 доволни клиента. „Търсенето на устройството е доста силно и надмина първоначалните предвиждания. Към днешна дата сме доставили Surface Hub до над 500 клиента от целия свят, като това число продължава да расте. Ние правим всичко по силите си, за да ускорим продукцията, за да отговорим на това търсене и да направим доставките посредством каналите на нашите партньори възможно по-бързо“, споделя за Petri представител на компанията.

Екстравагантното устройство представлява комбинация между смарт дъска, конферентна система и инструмент за бизнес сътрудничество от ново поколение. Той идва с инсталирана специална версия на Windows 10, процесор Intel i5 за по малкия модел i7 за по-големия, 128GB SSD, графика Intel HD 4600 за по-малкия модел и NVIDIA Quadro K2200 за по-големия, Bluetooth 4.0, NFC четец и включен Miracast, 2 1080p предни камери, микрофон и стерео говорители и 2 пасивни инфра червени сензори и идва с инсталирани W10 Universal приложения, като не може да работи със стандартни приложения за таблет или десктоп. Компанията предлага специални версии на Office, Power Bi, възможността за създаване на специфични приложения.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
3 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари