Sway: нова програма в офис-пакета Microsoft Office

0
163

Заедно с новата операционна система Windows 10, софтуерният гигант Microsoft анонсира и програмата Sway, която сега е включена в офис-пакета Microsoft Office. С помощта на Sway е възможно създаването на дизайна за опростени, елегантни и стилни сайтове, в които да се представят несложни идеи и разнообразна информация.

Новата програма предлага съвършено нов подход към създаването на уеб-страници – потребителската информация може да бъде поставена по различен начин в множество предварително подготвени шаблони и макети. В програмата са включени вече готови дизайни, които могат да бъдат влагани в потребителски проекти. Microsoft допълни, че Sway ще има версии и за мобилни устройства с ОС Windows, което навярно ще направи уеб-дизайна по-лесен и по-интересен.

Промяната и управлението на външния вид са съвсем лесни и разбираеми: всичко става чрез Drag & Drop, макетите са гъвкави и могат да бъдат променяни. Това е една лесна програма за обикновените потребители, които желаят да споделят по свой начин информация с Глобалната мрежа.

Засега Sway не се предлага за изтегляне, а заявки за нея се приемат в сайта на проекта (sway.com). Предполага се, че Sway ще бъде включена в пакета Office 365.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари