Sygic пуска „Прогнозна маршрутизация“ за своето приложение за GPS навигация

0
1723
Функцията „Прогнозна маршрутизация“ ще подбере данните за трафика за период от две години, за да покаже на водачите най-ефективните маршрути – дори когато няма връзка с мобилната мрежа.

Sygic анонсира въвеждането на функцията „Прогнозна маршрутизация“ в своето приложение. Функцията прогнозира трафика на базата на данни, събирани в рамките на две години, позволявайки на потребителите да следват най-ефективните маршрути за достигане на своите дестинации.

Sygic е приложението за GPS навигация, което се радва на най-голямо доверие в света. Предлагано в над 200 държави и на над 40 езика с повече от 200 милиона потребителя по света, Sygic предлага единствени по рода си улесняващи потребителите функции, като офлайн карти и лесен за използване интерфейс, в допълнение към току-що въведената функция „Прогнозна маршрутизация“.

Функцията „Прогнозна маршрутизация“ взема предвид всички възможни маршрути и избира този, който ще отнеме най-кратко време

Тя прави това, като отчита реалните средни скорости по пътищата (а не публикуваните ограничения за скоростта), както и светофари, кръгови кръстовища, час от деня и исторически данни, получени при подобни пътувания. Функцията „Прогнозна маршрутизация“ се активира автоматично, когато потребителите включат приложението Sygic, като тя работи дори и при липса на интернет и мобилна мрежа.

Досега системите за GPS навигация разчитаха на данните за трафика в реално време, за да покажат най-ефективните маршрути. Когато се изключат от мобилната мрежа, тези системи могат да показват само възможни маршрути – без да могат надеждно и точно да определят най-добрия.

„Развълнувани сме да предоставим на нашите потребители на приложението Sygic по целия свят предимствата на функцията „Прогнозна маршрутизация“, която променя изцяло начина на навигиране.“ – каза Мартин Стригац, Изпълнителен директор на Sygic. „Сигурни сме, че тази функция не само ще направи навигацията по-приятна, а и ще позволи на потребителите да прекарват по-голяма част от времето си в по-плодотворни дейности – да не говорим за допълнителните икономии от гориво.“

Усъвършенстваните приложения за GPS навигация дават възможност на потребителите да спестят както време, така и пари. Изследователите във Ford установиха, че приложенията за GPS навигация биха могли да помогнат на потребителите да намалят разхода на гориво с приблизително 15%. При едно по-старо изследване се установи, че точни данни за трафика биха могли да спестят на водачите приблизително четири дни шофиране на година.

Функцията „Прогнозна маршрутизация“ се предоставя безплатно и незабавно на всичките 250 милиона потребители на Sygic по целия свят. Чрез комбиниране на предимствата на маршрутизирането чрез информация за трафика в реално време и прогнозното маршрутизиране на база исторически данни, потребителите на Sygic имат най-мощния инструмент за определяне на очаквано време на пристигане (ETA) на всяка система за GPS навигация на планетата.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари