Symantec номинираха двама нови директори за борда си

0
39
Symantec номинираха двама нови независими членове на борда на директорите си. Акционерите в компанията ще гласуват „за“ или „против“ номинациите на ежегодната си среща с ръководството насрочена за 22 октомври 2013 година.

Номинираните за членство в борда са Главен генерал Сюзан Вотрино – пенсониран командир на 24-та дивизия на Въздушните сили и Анита Сендс, доктор, групов управляващ директор и член на Изпълнителния комитет на отдела по управление на доходите към UBS за двете Америки.

Според говорителя на Symantec, и двете дами притежават „невероятна дълбочина на знания свързани с индустрията“ и голям опит както в правителствения, така и в частния сектор. Председателят на борда на директорите Дейниъл Шулман точно такива хора са нужни, за да засилят позициите на компанията. „Очакваме с нетърпение важните нови перспективи, които те ще отворят, помагайки ни да обслужваме хора, бизнеси и страни по цял свят в сферата на защитата и управлението на дигитална информация“, коментира Шулман.

Президентът и Главният изпълнителен директор на Symantec Стийв Бенет също подкрепи номинациите, посочвайки, че компанията в момента преминава през ранен етап на мащабна трансформация.

Главен генерал Вотрино, която се пенсионира на 1 октомври тази година, дълги години наред е управлявала този отдел от Въздушните сили на САЩ, който снабдява командирите с тренирани и готови за действие кибер сили. Сандс, пък, която също ще се пенсионира в някой от следващите месеци, има дългогодишен опит в глобалните технологии, бизнеса и движенията защитаващи напредъка на жените.

Сюзан Вотрино

Анита Сандс
 
0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари