T-Mobile докосва бъдещето със скорост 20Mbps за около 15 долара на месец през 3G

20
4

T-Mobile планира да поразтърси пазара на домашните потребители на високоскоростен интернет, като предложи до 2010 неограничена по трафик, със скорост 20Mbps услуга за около 15 долара на месец през 3G. Целта на компанията е да замени изцяло наземните линии за глас и данни с единственото устройство за връзка от което клиента се нуждае – мобилният телефон.

10x to astralio

ДОБАВИ КОМЕНТАР

20 коментара за "T-Mobile докосва бъдещето със скорост 20Mbps за около 15 долара на месец през 3G"

avatar
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
doomtrans
doomtrans

Това тряя го четат наще доставчици .. с техните неземни скорости и цена … 😀

husi
husi

и то е мобилен този интернет всякаде има обхват – бах мамаму тука такива неща дали ще видим до 2020 година мтел се опитава да прави нещо за 500лв. ти докарват някакво усторйство за лаптопи и така може да си теглиш с 1.8Mbps ама ограничен интернет на месец плащат 150лв./ за 1GB без ДДС + това има само в София.

-NeO-
-NeO-

:conver: :conver: :conver: :conver: :conver:

veterana
veterana

С какво ли сме сгрешили в предишния живот, че сега сме се родили в България!!!:sobbing: :sobbing: :sobbing:

3dfx
3dfx

ако такива като ментел и злобюл си останат на нашия пазар (както и се очертава) и до 2030 нищо няма да видим !

galdim
galdim
Стига се оплаквахте от нашите оператори. И ние да им правим оборот колкото правят на T-Mobile и те ще могат да пуснат такива услуги, не ги оправдавам и според мен цените им са нереално високи, но на практика няма как да избият средствата които трябва да вложат в създаването на такава мрежа. Освен това замислете се колко хора ще ползват подобна мрежа.. хич не са толкова много следователно и цените няма да са ниски та потребителите ще се ограничат още повече… Все пак Мтел се стараят да предлагат качествени услуги и не може да се каже до 2010 какво ще… Виж още »
Kamikaze
Kamikaze

Мале ,мале ,мале ,мале!!!

Diavolo
Diavolo

Каквото и да си говорим сме на сметка 😛

CoMMeRCiAl
CoMMeRCiAl

Абсолютно си прав…. Даже в темата трябва да се подчертаят две числа „20mps“ и „$15“ …

stdask
stdask

Глупости говориш:

Какъв оборот повече от това?????????
Нали от 7 милиона българи те (мтел) имали 4 милиона абонати. И Globul като имали и те 2 милиона и излиза че само бебетата май не са абонати на някои мобилен оператор 🙂
Е? Тогава колко оборот искат? Това ако е малко?!?!?!?!?

CoMMeRCiAl
CoMMeRCiAl

Т’ва е доста глупаво смятане 😀 … Първо адски много хора имат по 2-3-4 мобилни телефона… Второ „МТел“ и „Глобул“ имат доста абонати , които използват „прима карти“ или са на „месечна такса“ но самите сим карти не са използвани , спрени са отдавна, или не са платени, а тези които изброих същото влизат в общото число примерно “ 4 милиона “ А да не говорим, че всеки офис има по 2 мобилни телефона само за офиса…. Така , че помисли малко преди да пишеш, става ли ? 😉 😀 😀 😀

stdask
stdask

Нали става въпрос за оборот – тези с двата телефона не правят ли оборот? Или тези мобилните в офиса не правят оборот? Нали за оборота ставаше въпрос, а не за това как операторите си броят абонатите? Или мислиш че никои преди тебе не се е сетил как го правят, но това е друга тема. Мисълта ми беше че повече клиенти от това не могат да имат и ако искат да им се повиши оборота има само един начин – сваляне на цените 🙂

ole
ole

аххахаха тва ме уби 😀
На долу прочетох „ако и ние им правихме на наще оператори толко оборот колкото тия на T-Mobile и ние щяхме да видиме такива “ ами да така си е,българина е такава скръдза че не е истина после що Мтел и Глобул не пускат хубави цени е как да ги пускат ?!?!

CoMMeRCiAl
CoMMeRCiAl

Просто казвам , че неможе така да се смята , неправилно е , а и също зависи на оборота , тези прими или сим карти , които са спрени ( и се засичат към общата бройка на абонати ) те по колко пари изкарват викаш >?

galdim
galdim
Реално потребителите са под 2 милиона. Имам няколко познати с 2-3 карти на мтел, като от тях за разговори ползват само една – другото са стара прима или с такава с безплатни разговори след 21 часа. Реално от тези 3 карти те плащат само едната. При мен също има 2 стари сим карти които не се ползват от около година. Към това ако се добавят и емигрантите, които идват за по месец в България и си взимат по Прима да си говорят докато са тук се получава много голям брой на неактивни карти които се съобщават само заради едната реклама.… Виж още »
CoMMeRCiAl
CoMMeRCiAl

Абсолютно правилно , също като моето мнение 😉

angelovarna
angelovarna

Е че те откакто пуснаха абонаментни планове с цена на разговорите в мрежата на мтел по 18ст. на минута с ДДС (преди бях на друг план,където минутата ми бе 36ст. без ддс) сега говоря над 200 минути на месец,пращам СМСи и ММСи ползвам по 1-2МВ интернет …. и не плащам повече от 50-55лв. друг е случая,че всичките в семейството ми имаме телефони и всички останали най-много да правят 5минути разговори месечно. А колко народ ми клипа не е дума просто.

Fixt00l
Fixt00l

Докато „навън “ компютърните спецове получават 3-4 пъти повече и говорят 5-6 пъти по-евтино- и аз яко ще се ограничавам!!!:bye: Не,че нямам възможност,но няма аз да ги издържам,както се казва,пък те да ми крещят като на просяк,когато им отида в офиса.

zeus1
zeus1

мисля, че всичко е необосновано високо, заради лакомите политици и мафията, която цока подкупи от де що може, но натиска е в ръцете на потребителя и се надявам да се избият за нас в следващата година, стигаики до 5$ за безплатни разговори в рамките на „мрежата“, което е смешно, щото България е толкова малка ..

rewind
rewind

Това ми напомня за определенито за това какво е щастие и нещастие….
Щастие е че сме държава на 1300 години, което ни прави една от малкото древни държави…
Нещастие е, че сме се родили през последните 20 години!