fbpx
-10.5 C
София

TAG Heuer, Google и Intel обявиха сътрудничество за швейцарски „умен“ часовник

Най-четени

TAG Heuer, Google, и Intel обявиха партньорство за пускането на швейцарски „умен“ часовник, захранван от технологии на Intel и Android Wear. Усилието бележи нова ера на сътрудничество между производителите на швейцарски часовници и Силициевата долина, което обединява опита на всяка от компаниите в производството на съответно луксозни часовници, софтуер и хардуер.

Сътрудничеството беше официализирано на Baselworld, по време на пресконференция, проведена в четвъртък, 19 март, на щанда на TAG Heuer.Жан-Клод Биве, президент наWatch Division LVMH Group и главен изпълнителен директор на TAG Heuer, Дейвид Сингълтън, Director of Engineering за Android Wear, и Майкъл Бел, корпоративен вицепрезидент и генерален директор на Intel New Devices Group бяха заедно на сцената.

Заедно, тези компании ще създадат продукт, който е както луксозен, така и безпроблемно свързан към ежедневието на този, който го носи – кулминация на иновации, креативност и дизайн от Силициевата долина в Калифорния и Долината на часовниците в Ла Шо-де-Фон, Швейцария.

Швейцарското производство на часовници и Силициевата долина е съюз на технологични иновации с часовникарска точност. Нашето сътрудничество предоставя богат набор от синергии, които формират печелившо за всички страни партньорство, а потенциалът за трите наши компании е огромен,“ каза ЖанКлод Биве.

Ги Семон, генерален директор наTAG Heuer добави:Качеството на швейцарските часовници е пословично по цял свят. Когато то се съюзи с креативните технологии и глобалната мощ на две компании като Intel и Google, с използването на платформата Android Wear и базирано на технологии на Intel, можем да видим старта на технологична революция в нашата индустрия, в която се гордея да бъда пионер днес с TAG Heuer.“

Дейвид Сингълтън отбеляза, Чрез комбиниране на красота с технологии, швейцарският часовник е вдъхновявал поколения от творци и инженери – включително нас в Google. Така че ние се вълнуваме да работим с TAG Heuer и Intel, за да предоставим уникална смесица от емоции и иновации на пазара на луксозни стоки. Заедно и с използването на платформата Android Wear, ние можем да си представим един по-добър, по-красив, и по-интелигентен часовник.

 
Докато ние работим, за да създадем възможности за технологични изживявания, които предоставят по-голямо удобство и стойност за хората, Intel е уверена, че колективният подход ще вдъхнови нови иновации в сферата на носимите технологии. Сътрудничеството с TAG Heuer и Google ни приближава до реализирането на визията за носимите технологии с един забележителен интелигентен часовник, който извисява категорията,коментира Майкъл Бел.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини