14 C
София

Telegram вече разрешава до 1000 участници в групов видео разговор

Най-четени

Telegram обяви най-новите функции и подобрения, които ще си проправят път в популярното приложение за съобщения. Този път фокусът е върху видео комуникацията. След като през миналия месец приложението започна да предлага групови видео разговори, сега вече в тях могат да участват до 1000 зрители. Максималният брой хора, които могат да участват и излъчват в едно видеообаждане, остава до 30, но пък приложението вече ще ви даде възможност да съберете цялата своя публика, независимо какво точно излъчвате – от онлайн лекции до „рап битки“ на живо, както става ясно от официалното изявление на компанията по повод промените.

Видеообажданията също ще преминават с по-висока разделителна способност и потребителите ще могат да променят големината на изгледа на видео излъчването. Когато записвате свои собствени видео съобщения, от Telegram казват, че звукът от потребителското устройство ще продължава да се възпроизвежда, докато го правите, „така че вече можете да пеете заедно с любимите си песни или да отговаряте, без да спирате подкаста си.“ Вече можете също така и да зуумвате изгледа, когато правите запис със задната камера на телефона си.

Други допълнения включват споделяне на екрана за видео разговори, опция за автоматично изтриване на съобщенията един месец след изпращането им (до този момент най-дългият възможен срок за автоматично изтриване на съобщение беше една седмица) и по-прецизно изчертаване на съдържание в рамките на приложението. Telegram също така подобрява потребителското изживяване с допълнителни анимации в рамките на съобщенията, които въвежда за потребителите на Android устройства, докато за ползвателите на iOS, тези анимации вече са налични от предишната актуализация на приложението. За да се запознаете с пълния списък с промени в приложението, можете да отидете в блога на Telegram.

 

Абонирай се
Извести ме за
3 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Sony WF-1000XM4 – най-добре звучащите шумопотискащи безжични слушалки

Новите шумопотискащи слушалки от висок клас на Sony бележат голям напредък спрямо предишното поколение на марката, но и спрямо конкуренцията. Това са Sony WF-1000XM4....

Подобни новини