Teradata и Nvidia се договориха за AI базирани съвместни разработки

0
360

Разработчикът на хардуерно-софтуерни комплекси за обработка и анализ на данните Teradata обяви сътрудничеството си с производителя на графични и изчислителни решения Nvidia. Съвместните усилия на компаниите ще създадат технология за изкуствен интелект (AI) и задълбочено обучение.

В рамките на партньорството, влизащата в Teradata компания Think Big Analytics ще помогне на клиентите, които са насочени към разширяване на техните инициативни програми в областта на AI, да оптимизират технологиите за задълбочено обучение за тяхната употреба в бизнеса и координацията на стратегии за навлизане на пазара.

Think Big Analytics се превърна в една от първите големи световни консултантски компании, присъединили се към партньорската мрежа на Nvidia. Компанията Teradata ще си взаимодейства с Nvidia в областта на разработване на решения за подобряване на ефективността в сектори, като банковата дейност и застраховането, автомобилите, преработващата промишленост, телекомуникациите, здравеопазването, търговията, медиите и развлекателната индустрия, туризмът и транспорта.

Консултантите на Teradata ще получат достъп до учебни материали, ресурси, поддръжка и технологични инструменти на Nvidia. Това ще им позволи осигуряване на ефективно приложение на решенията в областта на ИИ на базата на процесорните платформи от Nvidia.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари