fbpx
-4.1 C
София

Tesla моментално продаде малка партида киберсвирки с формата на Cybertruck

Най-четени

Даниел Десподовhttps://www.kaldata.com/
Ежедневен автор на новини. Увличам се от съвременни технологии, оръжие, информационна безопасност, спорт, наука и концепцията Internet of Things.

Автомобилната компания на Илън Мъск предложи на пазара така наречените киберсвирки (Cyberwhistle). Фабричните свирки са направени от полирана медицинска стомана, имат формата на електрическия пикап Cybertruck и са поставени в красива опаковка. Тяхната продажба бе официално обявена в Twitter акаунта на Мъск.

Цената на един екземпляр Cyberwhistle е 50 щатски долара, а Илън Мъск типично в свой стил се пошегува, като препоръча на всички да си купят по една киберсвирка вместо напразно да си дават парите за фирменото парцалче на Apple за почистване на екраните, което се продава при цена 19 щатски долара, като в някои региони тя достига до 28 щатски долара.

Cyberwhistle е типична колекционерска вещ със съвсем малък тираж, като всички екземпляри бяха моментално разпродадени. Намериха се и хитреци, които закупиха Cyberwhistle не за себе си, а за да спекулират и сега в eBay може да се види обява за продаване на Cyberwhistle при твърде сериозна цена от $2500.

Според пазарните анализатори, киберсвирката е предложена от Илън Мъск като отговор на повишената активност на доносниците (whistleblowers) в гигантската фабрика на Tesla във Фримонт, Калифорния. Те обвиниха компанията в сексуален тормоз и расизъм, след което последваха редица съдебни дела.

Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Mercusys Halo H50G – изгодна Wi-Fi Mesh система за големи жилища

Безжичният интернет е нещо чудесно. Имаме възможност за свързване на всякакви устройства и минимум кабели в къщата. Но нещата понякога не са толкова розови....

Подобни новини