Tesla обнови интериора на Model 3 и добави подгряване на волана

8
839

В Китай започна производството на електромобилите Tesla Model 3 с обновен интериор и подгряване на волана. Електрическите автомобили Tesla Model 3 получиха редица обновявания още през месец октомври миналата година, но китайските версии са допълнително обновени.

Уеб изданието Electrek съобщи, че интериорът на купето на Tesla Model 3 е обновен и прилича на този на Model Y, сглобяването на който в Китай започна през месец декември 2020-та година. Предният панел и вътрешните страни на вратите по желание на клиента могат да имат дървени орнаменти и хромирани елементи. Страничните стъкла могат да бъдат двуслойни за по-добра шумоизолация. Има подобрение на централния дисплей, а капакът на багажника се отваря и затваря с помощта на електрическо задвижване.

Всички китайски купувачи на Tesla Model 3 могат опционално да се поръчат подгряване и охлаждане на всички седалки и регулиране на предните седалки в 12 направления с помощта на електрическо задвижване. Воланът вече има подгряване и се счита, че тази опция постепенно ще се разпространи на всички електромобили на Tesla, като навярно ще се наложи допълнително заплащане.

Засега тези обновявания се предлагат само за сглобените в Китай електромобили Tesla Model 3, но се очаква през месец март тази година тези опции да започнат да се предлагат и в Европа. През лятото модификациите на този модел ще се появят и в американските модели на Tesla.

3.5 2 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
8 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари