Tesla представи текила в нестандартна бутилка

4
589

Забравете Cybertruck – най-горещият нов продукт на Tesla е новата текила на автомобилната компания, която се продава в бутилка с формата на мълния.

Напитката за възрастни, базирана на агава, има посочена стойност от 250 щатски долара и е публикувана на официалния уебсайт на компанията, но вече е разпродадена, само няколко часа след дебюта си на пазара.

Нестандартни изделия

Tesla е един от лидерите в производството на електрически самоуправляващи се автомобили Слава богу вярва в разделението на труда, тъй като не дестилира сама текилата, която продава. Вместо това, според информацията, компанията възлага производството и изпълнението на текилата на компаниите съответно Nosotros Tequila и Speakeasy Co.

Това не е първият необичаен продукт в магазина на Tesla, който е създаден предимно с шеговит и забавен характер – преди сме виждали в уебсайта продукти като фитнес шорти, дъски за сърф и дори истински огнемет…

Изпълнителният директор на компанията Илън Мъск към момента не е коментирал текилата в бутилка с формата на гръмотевица в собствения си профил в Twitter, въпреки че отрази новия продукт с ретуитиране на стара негова публикация от 2018 г., в която се шегува, че компанията Tesla е фалирала и се насочва към производството на алкохол със същия бранд.

Към момента няма информация дали се очакват нови наличности от текилата.

3 2 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
4 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари