Tesla стартира безплатна услуга за доставяне на Model 3 до вратата на купувача

2
964
Tesla Direct

Tesla възнамерява да ускори доставката на своите електромобили до купувачите. За тази цел Илън Мъск стартира услугата Tesla Direct, в рамките на която се осъществява безплатната доставка на Model 3 до купувачите.

Предложението е достъпно не само за купувачите, живеещи близо до завода във Вермонт. Жителите на Лос Анджелис също са получили в електронните си пощи съобщения, в които им се предлага доставката на електромобила до вратата на техния дом или офис. Очаква се подобни съобщения да бъдат изпратени и в други региони на САЩ. Доставката и услугата са безплатни.

Причината Tesla да предложи тази услуга е, че компанията се сблъска с проблем, който Мъск нарече „Логистичния ад„. Има редица случаи, когато електромобилите са разтоварени в доковете, а хората не могат да си ги получат. Това пречи на работата на складовете и започна да ограничава производството.

Засега Tesla обявява новата услуга Tesla Direct, като временна. Но има голяма вероятност, че тя ще стане постоянна. Появи се информация, че през изтеклия уикенд в складовете са се натрупали голям брой вече закупени, но недоставени на купувачите електромобили.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари