fbpx
10 C
София

Tinder иска да подобри комуникацията преди първата среща

Най-четени

Tinder прави някои големи актуализации по платформата си тази седмица, съсредоточени най-вече в комуникацията между хората, които са осъществили контакт в рамките на услугата, преди те да се уговорят първа физическа среща. Целта е хората да изпробват различни начини за интеракция помежду си, за да могат да направят по-задълбочена преценка дали смятат, че си подхождат, или не. Приложението получава раздел за опознаване, който наподобява някои функции в Instagram, който ще позволи на хората да намерят повече сходни черти.

В новия раздел, потребителите ще открият дейности като Swipe Night, интерактивна видео игра на Tinder и нова функция, наречена Hot Takes. В този режим, потребителите ще отговарят на различни въпроси и след това ще участват в чат с изчезващи съобщения с други потребители, с които са обозначили, че имат съвпадения, и към които имат интерес. Чатът ще бъде прекратяван автоматично, ако никой не отговори в него в продължение на половин минута. Това в действителност е първата функционалност, която платформата въвежда, която има за цел хората, които проявяват взаимен интерес и са се запознали през платформата, с която хората да могат да си говорят, преди да отидат на среща. Идеята е да бъде зададена тема за разговор чрез предварително подбрани въпроси от функциите на Tinder, а след това двамата души да преценят как се чувстват в хода на разговора и с какви емоции са останали от него.

Потребителите, с помощта на раздела за опознаване, също така да преминат през различни филтри, преди да получат предложения за други потребители, с които могат да имат съвпадения, като опишат свои личностни и характерни черти. Така например хората могат да отбележат, че искат да комуникират само с хора, които са „търсачи на силни усещания“, като в тази категория ще бъдат включвани потребители, които са задали, че имат страст към скалното катерене и екстремния туризъм.

Идеята, казва главният изпълнителен директор на платформата Джим Ланцон, е да се даде на хората повече контрол, особено след като те го искат.

„Това просто ви дава повече възможности за опознаване на хората, с които се запознавате, както и да имате повече контрол, с кого изобщо да започнете да комуникирате.“

Разбира се, потребителите ще могат да се върнат към стандартния режим на приложението, който ще им показва всички хора, отвъд зададените параметри. И накрая, Tinder ще позволи на хората да качват видеоклипове като част от своите профили. Поддържат се до девет видеоклипа – общото количество мултимедия, разрешено в даден профил – и те могат да бъдат с дължина до 10 секунди. Нито една от функциите няма да бъде с платен достъп.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини