TOMTOP с благодарност към клиентите по случай тринадесетата годишнина

0
458

Като една от най-големите китайски компании в света на електронния бизнес, TOMTOP иска да изрази благодарността си към своите клиенти и да предложи с голямо намаление мобилни телефони, дронове и друга електроника по време на своята 13-годишнина.

На 26 юли 2017 година по случай своята тринадесетгодишнина, TOMTOP стартира огромна месечна промоция, която ще продължи до 10 юли, и с която иска да изрази благодарността си към своите клиенти от целия свят за подкрепата и доверието. Освен 10% отстъпка за някои продукти, TOMTOP предлага и интерактивната игра „Cake Ignite“, в която клиентите имат възможност да спечелят iPhone, дрони, телевизионни приставки и други висококачествени електронни продукти. И може ни най-важното, добре познати продукти на известни брандове, като Xiaomi, DJI и други, ще се продават за ограничено време с отстъпка от 70%.

За новите клиенти, годишнината е най-доброто време за регистрация. Потребителите, които се регистрират и абонират сега, ще получат 300 точки и ще могат да се възползват от редица отстъпки. По време на годишнината, всеки участник в играта „I AM MVP“ ще получи награди до $50.

Ако проявявате интерес към това събитие, можете да посетите уеб-сайта tomtop.com, където можете да спестите немалки суми.

Отстъпките за смартфони може да видите тук.

TOMTOP гарантира доставянето на висококачествени продукти на клиентите си от целия свят чрез e-бизнес и предлага най-доброто трансгранично пазаруване. Целта е потребителите от целия свят да споделят качествени продукти и да имат по-хубав живот. За тази цел TOMTOP изгради в различните държави над 80 000 квадратни метра складово пространство и предлага 24-часов ERP отговор в реално време, като по този начин е едно високотехнологично предприятие на държавно ниво и първокласна трансгранична компания за електронен бизнес.

Отстъпки за камери ще откриете тук.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за