Организацията призовава общността да подпомогне развитието на тази версия на браузъра.

Tor Project анонсираха първата алфа версия на своя едноименен браузър за платформата на Android. Организацията е отговорна за поддръжката на мрежата и браузъра на Tor, модифицирана версия на Firefox, осигуряваща защитено и анонимизирано сърфиране. Новата версия на браузъра ще изпрати в миналото Orfox, друг браузър за Android, посредством който потребителите използват мрежата на Tor и Onion протокола. С качването в Google Play на новия браузър, Orfox бива „пенсиониран“.Tor Browser for Android вече е наличен за сваляне в магазина на Google. Това, че е алфа версия предполага, че бъгове и дребни проблеми са неизбежни. Tor Project се надяват това скоро да се промени и призовават членовете на общността си да помогнат в подобряването на неговите функционалности, като го изтеглят, тестват и докладват за срещани от тях грешки при използването му.

Tor Browser for Android предлага по подразбиране многослойна криптографска защита, блокировка на рекламните мрежи и бисквитките от трети страни, защита срещу профилиране, връзка към мрежата на Tor и преодоляване на бариерите, поставени от интернет доставчиците.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари