Tumblr улесняват създаването на публикации

0
29

Една от най-популярните блогинг услуги – Tumblr – въведе промени с цел по-лесното създаване на нови публикации. Промените са в началната страница наречена Dashboard, която сега позволява на потребителите да създават цели публикации без да излизат от нея. Идеята на тази промяна е всичко в сайта да се случва по-просто и по-лесно.

Сега писането на нови публикации ще стане точно толкова бързо и лесно, колкото е и четенето и разглеждането на вече готови. Преди тази промяна потребителите често трябваше да отварят нова страница, за да започнат нова публикация. Сега всичко – текст, цитати, снимки, връзки, видео или аудио – може да се публикува директно от Dashboard.

Това е поредната стъпка на Tumblr към създаването на по-удобен и приятен за използване сайт. Миналия месец от социалната мрежа пуснаха и ново приложение за iOS, което е съвместимо с iPhone, iPod Touch и iPad. Малко по-рано, освен това, Tumblr пуснаха и приложение за Android, което е съвместимо както със смартфоните, така и с таблетите, използващи операционната система.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари