Платформата Twitch получава изцяло обновен дизайн, с по-разширени и фини възможности за персонализиране спрямо личните нужди и настройване спрямо предпочитанията.

В новия дизайн виждаме ново лого, нов шрифт Roobert, който е вдъхновен от логотипа на синтезатора на Moog, който същевременно е леко странен и ексцентричен, но също така и модерен, и освежена цветова палитра.

Цветовете вече ще бъдат около по-ярък нюанс на лилавото, като също така ще видим и дузина неизползвани до сега цветове, в които ще бъдат различните детайли и елементи от сайта. С новия инструмент Creator Color, който платформата въвежда, създателите на съдържание ще имат възможност да задават специфични персонализирани цветове за своите страници, с които да представят каналите си. Тъмният режим също е актуализиран.

Редизайнът ще намали текста в сайта, а оформлението ще бъде преработено по различни начини, така че да изглежда по-изчистено и модерно.

В публикация в блога, в която Twitch представят новия дизайн на платформата, от компанията обясняват:

„Това е първата от многото стъпки, които предприемаме като част от новото си разбиране за това какво точно трябва да предлага и представлява платформата Twitch.“

Въвеждането на редизайна ще започне от утре в Сан Диего и до три дни ще бъде достъпен за всички потребители на платформата.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари