Twitter акаунтът на Меган Фокс е закрит седмица след пускането му

0
20

Американската актриса Меган Фокс обяви, че закрива своя микроблог акаунт в Twitter. Припомняме, че той беше открит едва седмица по-рано и за този период успя да привлече близо 260 000 фена.

Новината за закриването на микроблог акаунта е съобщена от самата Меган в нейната страница в друга социална мрежа – Facebook. „Както може би някои от вас са забелязали, моят акаунт в Twitter е закрит… Надявах се, че през 2013 г. най-после ще успея да навляза в социалните мрежи, но както стана ясно и днес не ги харесвам, както и преди“ – пише във Facebook постинга.

Актрисата допълва, че единствената социална мрежа, в която тя има време и сили да общува, е именно Facebook. Постингът завършва с извинение под формата на хаштаг – „#I’m Sorry“.

Припомняме, че Twitter акаунтът @meganfox е създаден на 4 януари 2013 г. – скоро след като в микроблог платформата бяха разпространени слухове за смъртта на Меган Фокс и фразата „RIP Megan Fox“ стана популярна. За времето, през което акаунтът е съществувал актрисата (или нейните ПР-и) е написала по-малко от 30 съобщения и не е станала последовател на нито един друг микроблог акаунт.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари