Twitter въвежда платен супер абонамент – достъпът до ексклузивните материали ще струва $4,99 на месец

0
154

Социалната мрежа Twitter анонсира няколко нови функции. Ключовите от тях са платения абонамент и възможността за създаване на общности, подобни на групите във Facebook.

Новият платен абонамент се нарича Super Follows (супер абонамент) и ще струва на потребителите $4,99 месечно. Както разбрахме преди време, той е предназначен да даде възможност на по-активните автори на онлайн услугата да могат да печелят благодарение на читателите. Абониралите се за Super Follows получават право да разглеждат допълнителните туитове, да получат достъп до някой от затворените групи и други. Засега не се знае дали този абонамент ще важи за цялата платформа на Twitter или за конкретните автори.

Социалната мрежа е започнала разработването на още една функция за създаване на общности в нейната платформа. Предполага се, че в тези общности ще бъдат обединени групи потребители, които имат сходни интереси, като например котки или домашни растения. Обединяването в група ще даде възможност на нейните участници да виждат повече публикации относно техните теми.

Новите опции бяха представени по време на презентациите за инвеститори и аналитици в качеството на следващото развитие на социалната мрежа Twitter. Не са обявени кога точно ще бъдат въведени новите функции и услуги. Информацията бе представена от експерта Джейн Манчун Уонг, която цитира някои от разговорите на мениджмънта на Twitter с инвеститорите.

1 2 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари