Twitter емисии ще се показват на началната страница на Yahoo mail

0
14

Yahoo и Twitter обявиха, че са сключили сделка и емисиите на Twitter ще бъдат поставени на началните страници на Yahoo, на акаунтите за електронна поща, на Yahoo Sports и други сайтове.

Партньорството им ще включва също и публикуване в реално време на ъпдейтите на Twitter, на всички сайтове, собственост на Yahoo, включително Yahoo News, финанси, развлечения и спорт. Потребителите на Yahoo Search могат да видят резултатите от сътрудничеството с Twitter веднага, а останалите аспекти на новото споразумение ще влязат в сила по-късно тази година.

Това няма да бъде първата връзка с микроблогването за Yahoo. Компанията постигна споразумение с Facebook през декември миналата година, което позволява на потребителите на социалната мрежа да виждат и да изпращат актуализации от сайтовете на Yahoo или да постват снимки от Flickr във Facebook.

Тайванското дъщерно дружество на Yahoo също интегрира микроблогът Plurk в началните страници и електронните пощи в началото на миналата година.

Не стана ясно веднага какво ще бъде отражението на Yahoo-Twitter сътрудничеството за Plurk. Никой от Yahoo Тайван не беше открит за коментар.

„Благодарение на тези връзки [с Twitter и Facebook], всеки с Yahoo ID може да актуализира няколко социални мрежи едновременно и да поддържа връзка с хората и информацията, които имат най-голямо значение за него във всеки един момент от деня“.

“Информацията от един-единствен туит може да пътува на светлинни години по-далеч благодарение на интеграцията с Yahoo“, каза в изявление един съоснователите на Twitter – Биз Стоун.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари