Twitter представиха филтри за обработване на изображения

0
30

Едва вчера ви уведомихме, че Instagram официално са прекратили поддръжката на услугата Twitter Cards, която позволяваше на потребителите на микроблогинг сайта да вграждат техни снимки в туитовете си. Поводът за това действие стана ясен днес. Както се очакваше, Twitter представиха свои собствени филтри за обработване на изображения.

Twitter са си сътрудничели с компания на име Aviary в процеса на разработване на услугата. От сега нататък потребителите на приложението им ще могат да прилагат осем филтъра към снимките си. В допълнение, те ще могат да изрязват части от изображенията, да променят различни настройки и да подсилват определени зони от кадрите. Обработените снимки ще могат да се разглеждат директно в туитовете, както доскоро беше възможно с изображенията от Instagram.

Междувременно, съвпадение или не, Instagram също направиха официално изявление днес, в което съобщиха за добавянето на нов филтър към популярната им услуга. Филтърът се нарича „Willow“, а в допълнение към него беше представен подновен интерфейс, безкрайно скролване на потребителските профили и интеграция с Foursquare.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари