Twitter пускат Vine като самостоятелно приложение?

0
28

Още миналия октомври ви уведомихме, че Twitter са купили услугата за споделяне на видео Vine. Сделката бе бързо забравена, но ето, че е дошъл момента да видим плодовете от нея. Според запознати, от социалната мрежа се готвят до дни да пуснат приложение със същото име. Vine обаче по всяка вероятност няма да бъде услуга интегрирана в Twitter.

Преди Twitter да купят Vine, услугата трябваше да излезе на пазара под формата на самостоятелно приложение за операционната система на Apple – iOS. Изглежда, въпреки сменения си собственик, фирмата се придържа към първоначалния си план. Иначе казано, Vine може би ще се появи съвсем скоро в App store.

А какво по-точно е Vine? Услугата позволява заснемането и споделянето на видеоклипове с максимална продължителност от шест секунди. Краткото времетраене на клипчетата създава благоприятна почва за какви ли не експерименти и би довело до потенциално забавни резултати. Ако идеята ви звучи познато, не сте сбъркали – в Мрежата могат да се намерят десетки подобни услуги. Различното при Vine е методът за записване. След натискане на бутона „Запис“ в приложението, потребителите държат палеца си на екрана на телефона и го пускат, когато искат да спрат камерата.

Така поне твърдят тези, които са виждали приложението в действие. Дали и кога ще го видим и ние, на този етап не е съвсем ясно.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари