Twitter разкри финансовите си резултати за второто тримесечие на 2017 г.

3
56

Twitter за второто тримесечие на 2017 година отчете 574 милиона долара приходи, а броят на потребителите е достигнал нивото от 328 милиона.

На сайта На микро-блог платформата са отчетени приходи в размер на 574 млн. долара, което е с 5% по-малко на едногодишна давност. Месечната активна база на потребителите на Twitter е останала непроменена на нивото от 328 милиона през второто тримесечие на 2017 година. Това означава, че през това тримесечие, Twitter е съобщила за ръст на потребителите в размер на 0%.

Нетната загуба на компанията е в размер на $116 млн., което е с 9% повече от предходната година, докато приходите от реклама възлизат на $489 млн, което е с 8% по-малко, отколкото през предходната година.

Twitter всячески се опитва да увеличи своята потребителска база. За сравнение, Facebook наскоро обяви, че нейната надхвърля 2 милиарда активни потребители месечно.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

3 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари