Twitter тестват нова система за подреждане на туитовете по важност

0
37

Twitter от няколко години насам е едно от първите места в интернет, в което се отбиваме, когато искаме да прочетем различни мнения по наболял въпрос или събитие. Достатъчно е просто да напишем определен хаштаг в търсачката в социалната мрежа. Лошото на тази система е, че сред резултатите ще има не само интересни или важни съобщения – там ще са, общо взето, всички мнения споделени по конкретната тема.

Това скоро може би ще се промени. От социалната мрежа представиха нов продукт предназначен за разработчици и „трети страни“, който се нарича „Custom Timelines“. Този инструмент позволява на организациите да организират сами съдържанието в собствените си потоци от съобщения, така че най-добрите и съдържателни туитове да излизат на първо място.

Досега политиката на Twitter бе по време на интересни или важни събития като Оскарите, например, техни служители да ръководят организаторите на тези събития в правилното подреждане и приоритизиране на съдържанието споделено в социалната мрежа. Сега тези организаторите могат да правят това сами благодарение на Custom Timelines.

Това, разбира се, е добра новина и за нас. Custiom Timelines ще ни спести четенето на глупави туитове и ще ни предостави нужната информация по-бързо и качествено. Остава само да изчакаме компаниите да започнат да използват този инструмент. Кога ще стане това, не е съвсем ясно.

 

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за