Twitter улесниха следенето на разговори

0
53
Twitter обновиха мобилните си приложения за iPhone и Android, както и официалния си уебсайт, така че потребителите им да могат по-лесно да следват разговорите, които се водят в социалната мрежа. Тези разговори обикновено се въртят около някое нашумяло събитие, важна спортна среща или политически новини.

Досега обаче следенето на тези разговори не бе особено лесно. Ето защо от социалната мрежа въведоха нов ред, който ще даде решение на този проблем. Във видеото най-долу можете да видите как от сега нататък туитовете, които са част от разговор, ще се подреждат в хронологичен ред, така че да се следят по-лесно. В профилната страница на всеки от нас ще излизат три туита в хронологична поредица. Ако искаме да продължим да четем разговора, можем да натиснем някой туит – по този начин ще отворим останалите отговори на оригиналното съобщение. Сред тези отговори, разбира се, може да има такива на хора, които не следим.

Ъпдейтът на приложенията ще стане достъпен за всички потребители още днес.

Междувременно от Twitter, също така, са направили и споделянето на разговори по-лесно. От днес нататък въпросните разговори могат да бъдат споделяни в имейл, независимо дали адреса принадлежи на някой, който е потребител на социалната мрежа или не. При iPhone и Android можем да споделяме и индивидуални туитове по имейл, а при Android същото нещо става и с директно съобщение.

 

 

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари