Социалната мрежа Twitter е започнала с тестовете на нова функционалност, която ще позволи вписването със съществуващ Google акаунт.

До този момент, Twitter позволява регистрацията на сайта си чрез телефонен номер или имейл адрес и парола. Тестващите функцията ще могат да видят бутон „Регистрирай се с Google“, предава Bleeping Cmputer. Натискайки бутона, пред вас се представя стандартния прозорец на accounts.google.com, който ви позволява да се регистрирате с името и паролата ви в Google. Очаква се кръга на тези, които могат да тестват функцията да се разшири в следващите седмици и месеци.

Новината би трябвало да е добре дошла за всеки, който не обича да има повече от нужното регистрации в сайтове и услуги. И ако интеграцията между Twitter и Google вече е въпрос на време, то за планове за такава между Facebook и Twitter, което е логично, вземайки предвид факта, че двете компании се борят в областта на социалните мрежи за повече потребители. Споменавайки Facebook, то по-рано тази година разбрахме, че Twitter иска да последва примера на по-големия си събрат и да въведе разширен кръг от реакция. Понастоящем единствената възможност тук е харесване на даден туит чрез натискането на малка иконка на сърце.

Абонирай се
Извести ме за
2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари