Viber включва опция за водене на бележки в приложението си

3
977

Viber обяви старта на – Моите бележки (My notes) – иновация, с която потребителите могат лесно да подреждат своите малки и големи задачи, и да организират ежедневните си ангажименти вътре в приложението.

Всеки ден се налага да правим много неща едновременно – да работим, докато отговаряме на съобщения, да получаваме обаждания или видеа и да организираме времето си. Всичко това се превръща в предизвикателство и лесно можем да изпуснем нещо важно, а не ни се иска да сваляме още едно приложение за организиране на работните задачи. Ето защо Viber създаде Моите бележки, ново място в списъка с чатове, което обединява план за деня, снимки, напомняния и още много на едно място. Моите бележки ще помогнат на всеки да подреди деня си по-лесно и по-ефективно.

Новото решение предоставя възможност за ежедневни организационни функции в приложението и дава възможност за:

  • Създаване на лист със задачи и отмятането им, когато са изпълнени;
  • Запазване на любими съобщения, видеа, снимки и стикери на едно място;
  • Синхронизиране с всяко устройство (напр. мобилен телефон, десктоп, таблет и т.н.);
  • Изпращане на напомняния за най-важните задачи през деня (скоро).

„За нас е важно да улесним максимално потребителите ни в тяхното ежедневие, заради това Моите бележки са следващата стъпка в тази посока“, сподели Офир Ейял, главен оперативен директор в Rakuten Viber. „Нашите потребители вярват на Viber, заради защитените функционалности и бързата работа на приложението. Очакваме с нетърпение как ще реагират на тази нова функционалност, с която да организират мислите, желанията и задачите си в приложението.“

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
3 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари