Vine – вече и в Windows Phone

1
41

Ако сте собственик на смартфон с операционната система на Microsoft и си падате по снимането на видеоклипове с ретро привкус, щастливи сме да ви зарадваме с новината, че приложението Vine вече е съвместимо с Windows Phone и може да бъде изтеглено от Windowsphone.com още сега съвсем безплатно.

Ако не сте чували за Vine, ще ви припомним накратко какво представлява. Тази услуга е собственост на Twitter и позволява на потребителите си да снимат много кратки – до няколко секунди – видеоклипове, които бързо да споделят със своите приятели, семейство или с милионите хора, които прекарват времето си в интернет. След заснемане, видеото директно се качва в акаунта ви във Vine, откъдето с един бутон може да бъде споделено с потребителите на Twitter и Facebook.

Приложението, също така, ви позволява да намирате, следвате и да си комуникирате с други потребители на Vine, да разглеждате популярни публикации, както и видеа избрани от редакторите, да закачате любимите си акаунти или канали на главния екран в телефона си с цел бърз достъп до тях и, разбира се, да закачите на същия екран и самата камера на Vine, така че да не се налага всеки път да търсите приложението, за да започнете да го използвате.

Ето и още малко примери за това как изглежда приложението в Windows Phone:


 

 

 

 

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
pedro
pedro

Клиент за Vine има от известно време, казва се 6sec и дори е по-добро от официалното.