8.6 C
София

Vine скоро ще се сдобие с нови функции

Най-четени

Остават броени часове до събитието, на което всички очакват Facebook да представят новата опция за снимане на видео през приложението Instagram. Дали това ще се случи все още не е ясно, но от начина, по който се държат конкурентите на Instagram, сме склонни да дадем положителен отговор. Vine, например, малко след като новината за Instagram се понесе във виртуалното пространство, уведомиха потребителите си, че могат да очакват нови вълнуващи функции.

За съжаление, в момента нямаме точно представа в какво ще се изразяват планираните нововъведения. Основателите на купената наскоро от Twitter компания Дом Хофман и Рус Юсупов публикуваха серия от клипчета (направени именно във Vine), с които загатват какво могат да очакват в най-близко бъдеще потребителите на услугата. Ключовата дума, за съжаление, е „загатват“.

Ако решите да разгледате клипчетата, които двамата започнаха да пускат преди няколко дни, все пак ще видите някои промени. На първо място видеоклиповете изглеждат много по-големи. Освен в това, в някои от снимките, използвани във видеата, се забелязва поставен върху им текст, което също е доста интересно. В друго видео пък сякаш се загатва, че Vine ще предлага нещо от рода на лични съобщения чрез кратки видеа – нещо като чат основан обаче не на текст, а на видео материал.

За съжаление, това са само догадки. Ще трябва да почакаме още малко, за да разберем какво се крие зад мистериозните клипчета.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини