Vivacom представя нова телевизионна услуга и Android TV приемник

16
7386

Малко по-късно днес Vivacom ще представи официално своята най-нова телевизионна услуга. Тя е част от портфолиото на новите собственици на телекома – United Group и под същото име вече работи на няколко пазара. Телевизионната услуга EON предоставя на потребителите възможност за комбинация в различни оферти с интернет достъп, а на сайта на компанията вече са налични и плановете, които промоционално през първите месеци са с цена 1 лв/мес.

Най-интересното за услугата е, че тя се поддържа на различни устройства – достатъчно е да имате Chromecast или AirPlay съвместими продукти, персонален компютър, телефон или таблет с Android или iOS. Тя работи и на много телевизионни приложения – на LG, Samsung, Philips, Sony и Tesla.

Освен това тя работи и на специален EON приемник, който може да превърне вашия телевизор с умно устройство, ако няма такава функционалност

Той представлява 4K ultra HD set-top box, работещ с Android TV. Благодарение на него, освен телевизионното съдържание от Vivacom, получавате възможност за работа с различни Android приложения, игри, стрийминг услуги и т.н. Към него могат да се свързват периферни устройства чрез Bluetooth, така че можете да играете дори Andrdoid игри с джойстик.

Сред телевизионните възможности на услугата са връщане назад до 7 дни за 200 канала, видеотека с над 10 000 филми и сериали, профили за различните членове на семейството, детски кът и др.

Услугата стартира с три различни плана, които идват с 4K приемник, но се различават по включените ТВ канали (над 110, 170 и 210) и допълнително съдържание. Плановете са с месечна такса съответно 19.90, 22.90 и 46.90 лв, но и трите могат да се изпробват от нови абонати на цена 1 лв месечно – по един месец за Light и Full и два месеца за Premium.

Потребителите могат да спестят, ако комбинират плановете с оптичен интернет от телекома. Към трите споменати вече плана може да има интернет със скорост 100 Mbps, 500 Mbps и 1 Gbps на цени съответно 27.90, 33.90 и 59.90 лева месечно.

2.7 7 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
16 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари