Vivaldi представи супер защитен и гъвкав мобилен браузър за Android

3
1114

Vivaldi представи нов браузър за Android, пълен с функции за персонализация, с надеждата да привлече вниманието на потребителите на Chrome.

Vivaldi си създаде име като настолен браузър с много възможности за персонализация, голяма гъвкавост и богат набор от инструменти за настройка спрямо личните предпочитания и нужди. Реално в него можете да промените всеки един бутон, лента и меню, за да може потребителя да има възможно най-голяма свобода. Освен това браузърът може да се похвали с възможност за подреждане на разделите – невероятно полезна функция, която ви позволява да събирате свързани раздели в една група, така че лесно да намерите този, който искате.

Новият мобилен браузър също е проектиран с гъвкавост, като има функция за превключване на търсачките в движение като бъде въведен псевдоним в лентата за търсене преди заявката. Така например, ако искате да търсите в Wikipedia може да изпишете „w ключова дума“, или пък „d ключова дума“ за DuckDuckGo.

Vivaldi са пренесли функцията си за бързо избиране от настолната версия, която осигурява бърз достъп до любимите сайтове и колекцията от отметки, като те се появяват всеки път, когато отворите нов раздел, а мениджърът на отметки ви позволява да добавяте описания или псевдоними за търсене в сайтовете, така че да не се налага да превъртате в огромен списък със запазени URL адреси.

Може също да превключвате между разделите с пръст или да дублирате табове, без да е необходимо да копирате и поставяте URL адреси. Има вграден инструмент за бележки, както и такъв за списъци, както и възможност за създаване на екранни снимки на цели уеб страници.

Изключително надеждна синхронизация

Ако вече използвате настолната версия на Vivaldi, или искате да я опитате заедно с тази на Android, можете да синхронизирате данните си от сърфирането между различните устройства само с няколко докосвания. Това включва синхронизация на отметки, настройки за бързо избиране, данни за автоматично попълване и запазени пароли. Всички данни се предават сигурно чрез криптиране от край до край.

Съществуват и всички обичайни функции, които бихте очаквали от модерен мобилен браузър, включително инкогнито режим и режим за четене.

3
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
3 Коментари
0 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Иван
Иван

Ех, божке… Само аз не съм пуснал някакъв браузър вече.
Колкото до този – еми пак няма възможността да си задам собствена търсачката.

ба'т ви Румен
ба'т ви Румен

Vivaldi е Интернет браузър, софтуерно приложение, което дава възможност на потребителите да посещават уеб сайтове. Създадено е от съоснователя и бивш изпълнителен директор на Opera Software – Йон Стефенсон фон Течнер (Jon Stephenson von Tetzchner). Вивалди е насочен към напреднали потребители и бивши потребители на Opera, които имат нужда от нещо повече, отколкото просто браузър. Създаден е на базата на Chromium и енджин Blink.

Линк: https://bg.wikipedia.org/wiki/Vivaldi_(браузър)

Жижалди
Жижалди

В цялата статия нито дума за каква аджеба супер защита става на въпрос в заглавието. И ми се струва, че сте пропуснали нещо много модерно в последните дни тук – „Ревю:…….“